Enkla returer   Betal med Klarna   Fasta låga priser

1-3 dagars leverans

inom Sverige med Postnord.

Underslöja

Färg

Mönster

Storlek

Tyg

Varumärke

Undersjalar och bonnets

Undersjalar är en perfekt accessoar både ur modeperspektiv och för att hålla din vanliga sjal stabilt på plats. Det förhindrar hårtestar från att sticka ut och bli synliga –  något som kan vara viktigt för många muslimska kvinnor. Om du redan har hittat ett plagg och vill utöka looken med en undersjal, har HijabFactory ett brett utbud av bonnets i olika färger och sköna material. Bläddra vidare och hitta just din favorit.

 

HijabFactorys undersjalar

Undersjalar sluter om ditt huvud och hår utan att kännas obekväm. Den är gjord av mjukt och följsamt material som tillåter huden att andas. Undersjalen eller bonnet som den också kallas kommer i stretchigt material som bomullsjersey eller lycrablandning och kan ha fler eller färre modedetaljer och funktioner. 

 

På HijabFactory kan du hitta bonnets i enkelt utförande som spänns i nacken med resårband, eller turbanliknande undersjalar som även kan fungera som vanlig slöja. Vill du täcka axlar och huvud samtidigt, köp en undersjal som även täcker hals- och axelparti. Vilken typ av undersjal passar dig?

 

  • Stiltips 1 – köp olikfärgade sjalar med en färg i undersjalen och en annan i den övre för en tuffare kontrast.
  • Stiltips 2 – Vill du ha en enklare turban i modesyfte – fynda en bonnet med veck i fram.
  • Stiltips 3 – Använd gärna en undersjal i sport- och träningssammanhang då det håller håret ordentligt fast utan att orsaka störande moment. Shoppa i läckra färger som förstärker din övriga träningsoutfit.
  • Kombinera andra accessoarer som ärmar som passar din bonnet.

 

Bonnet eller undersjal? 

Ofta nämns bonnet istället för undersjal eller vice versa. Finns det någon skillnad eller är det samma sak? 

 

Egentligen är bonnet det franska uttrycket av undersjal som kommit att bli globalt. Bonnet kan även användas som mössa på franska och syftar alltså till något som sitter nära huvudet och som smiter åt. Bonnet är således inte alltid förknippat med muslimska plagg utan kan lika gärna användas för vem som helst. En undersjal kan dock benämnas som exakt samma accessoar som en bonnet men ofta är det vanligare att prata om undersjalar när det rör sig om lite mer tyg som kanske är mer heltäckande över axlar och hals. Vad du bedömer känns rätt i mun för just dig, är ditt personliga val.

 

Scrolla bland underkategorierna

HijabFactory ligger i framkant när det gäller urvalet av bonnets och undersjalar. Scrolla och hoppa mellan olika färgval, material och varumärken. Alla våra undersjalar sys upp och köps in direkt från Turkiet och håller hög kvalitet och bra passform för alla huvuden och hårlängder. Har du några frågor angående din undersjal, hur den ska bäras eller materialval kan du kontakta kundtjänsten direkt via chatten. Vi har god kunskap och bistår dig gärna i dina funderingar, även på olika språk om du inte är svensktalande.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen