Enkla returer   Betal med Klarna   Fasta låga priser

1-3 dagars leverans

inom Sverige med Postnord.

Turban

Färg

Mönster

Tyg

Varumärke

Turbaner

Turbaner har blivit ett riktigt modeplagg – både inom det muslimska modet och i västvärlden. Ända sedan 70-talet har även kvinnor i väst tillämpat detta modestatement för att pryda hår och huvud. Och visst är turbanen snygg!? Turbaner kan användas av både män och kvinnor men här på HijabFactory pushar vi för det feminina modet och säljer turbaner för alla tycken och smaker. Välkommen in och hitta just din favorit!

 

Möjligheternas modeplagg

En turban kan bäras med utsläppt hår eller med håret instoppat så att den är fullkomligt täckande. Det är du som har det sista ordet beroende på vilka sedvänjor du har. HijabFactorys varumärken gör turbaner för att passa den moderna muslimska kvinnan som både värnar om sin bakgrund och på samma gång vill känna sig tillfreds med sitt utseende. Dock älskar kvinnor i hela världen detta finurliga och klädsamma modeplagg som både kan vara en cool accessoar och även användas efter en cancerbehandling när håret faller av.

 

Fynda turbaner med designade veck på hjässan, och smycken som framhäver din feminina sida. Eller köp en turban med nedhängande sjal för en äkta muslimsk fashionista. Bär din turban till fest eller som omväxling till din hijab eller sjal. 

 

Tusen och en turban

Här följer ett axplock av idéer av turbaner som finns i vårt sortiment. Vilken faller du för?

 

  1. Glittriga turbaner
  2. Turbaner med tillhörande sjal
  3. Veckade turbaner
  4. Enfärgade
  5. Pärlprydda
  6. Med rosett på huvudet eller i nacken
  7. Turban och hijab i ett
  8. Turban som keps med skärm framtill

 

Vill du ha mer modetips? Kika vidare på våra bästsäljare eller nyinkommet och boosta din köplust ännu mer. 

 

Designens och formens betydelse

Olika turbaner har olika betydelse beroende på kultur och region samt inriktning av islam. I en del fall är plagget mannens viktigaste accessoar, medan det i andra kulturer är mer buret av kvinnor. Det kan vara intressant att veta mer om bakgrunden till just ditt val. Vilka traditioner håller du på och vad vill du få fram med just din modell av turbanen? Från att vara en traditionell klädedräkt har detta plagg öppnat upp många möjligheter både inom religionen och modevärlden.

 

Turbaner kan vara mer eller mindre tighta på huvudet, vara virade runt en stomme eller viras manuellt varje gång den bärs. Men en sak är säker – den är ett av det muslimska samhällets stoltaste och mest uppskattade plagg! 

Fynda kvalitet till låga priser hos HijabFactory

 

Vi lovar att du kommer att älska din turban när du får hem den. Förmodligen så pass mycket att du vill köpa en till och en till och...en till. Inga problem! HijabFactory erbjuder snygga turbaner till bra kvalitet, perfekta passformer och låga priser. Vi ser fram emot att få klä dig som du förtjänar – med stolthet!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen