Enkla returer   Betal med Klarna   Fasta låga priser

1-3 dagars leverans

inom Sverige med Postnord.

Hijab

Färg

Mönster

Storlek

Tyg

Varumärke

Hijab

Letar du efter en snygg och traditionsenlig hijab? Vill du ha en specifik färg till festliga tillfällen och en annan som passar till vardags? Kanske en för sportiga event? På HijabFactory har vi vackra och anpassade hijabs och sjalar som uppskattas av alla kvinnor och får en given plats i garderoben. Varva mellan kortare och lite längre hijabs och kolla även in utbudet av sköna material i vårt urval. Handla hos HijabFactory och få högklassig kvalitet och design.

 

Uttryck dig med en hijab

Bland alla våra varumärken kan du hitta unika och personliga hijabs som känns precis som du. Värna om ditt eget du och uttryck dig med den modell som passar just dig. Våra hijabs kommer i mängder av vackra och inspirerande färger som får just ditt ansikte och din stil att sticka ut. Exempel:

 

  • Senapsgul – en ljuvlig och samtidigt vågad färg för dig som vet vad du vill.
  • Fuschia – en trendig färg som lyser starkt på modehimlen.
  • Svart – en basfärg som alltid bör finnas till hands om du vill känna dig elegant och samtidigt nedtonad.
  • Aprikos – möt våren eller glädjen i en aprikosfärgad hijab och känn hur du blommar upp.
  • Blå nyanser – kornblå, turkos, himmelsblå, blågrön...den blå färgen indikerar ärlighet och andlighet. Känns det igen på din personlighet så kanske en blå hijab är rätt val.
  • Grön – i den arabiska världen förknippas grönt ofta med styrka och hopp. Kanske du vill stärka den uppfattningen?

 

Hitta ditt favoritmaterial hos HijabFactory

Vi har hijabs för alla årstider, livsstilar och smaker. Önskar du en varmare pashminasjal med fina fransar som kan bäras under höst och vinter? Eller letar du hellre efter en tunnare variant inför vår och sommar i följsam viskos eller bomullsjersey? Vi har även hijabs i chiffong som passar en festligare klädsel. Bläddra bland HijabFactorys många hijabs från varumärken som har tänkt på allt när de tillverkade dem – såsom Ecardin, Firdevs och Mirach. Alla med sin egen touch och känsla för muslimskt mode.

 

Komplettera din hijab

Oavsett om din tradition kräver heltäckande huvud eller delvis skylande av håret så kan det vara praktiskt att skaffa kompletterande plagg till din huvudduk.

 

  1. Underslöja. För dig som inte vill riskera synliga hårtestar finns undersjalar som ser till att du inte blottar håret och som även hjälper till att hålla din hijab på plats. 
  2. One-piece hijab. Köp en one-piece hijab som agerar bonnet och hijab på samma gång. HijabFactory har många funktionella one-piece modeller i sprakande färger som får dig att känna dig klädd och elegant i samma veva. Välj en variant som täcker axlarna eller inte. 
  3. Sport hijab. Tycker du om att träna? Kombinera din vanliga hijab med en sportvariant för att inte svettas eller förstöra din dagliga klädsel.

 

Kolla in våra bästsäljare

Behöver du lite inspiration innan du klickar hem din hijab? Kolla igenom alla våra bästsäljare och se vad merparten av våra kunder köper. I bästsäljarkategorin kan du även hitta andra kläder som kan passa ihop med din hijab. HijabFactory erbjuder snabba leveranser och du har alltid öppet köp i 14 dagar. Välkommen att fynda!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen