Enkla returer   Betal med Klarna   Fasta låga priser

1-3 dagars leverans

inom Sverige med Postnord.

Hijab & Sjalar

Färg

Mönster

Storlek

Tyg

Varumärke

Sjalar

En sjal kan användas till så många ändamål och är därmed ett mångfacetterat plagg. I den muslimska världen används den ofta som huvudduk men kan även viras runt halsen och täcka axlarna när det är kallt ute. Varför inte shoppa en sjal som du kan använda för flera syften – dels att hålla dig varm och dels för att skyla håret? HijabFactory älskar sjalar i alla dess färger och former. Klicka hem en eller flera modeller i stor kvadratform, rektangulär eller mindre variant och få en fin och flexibel accessoar.

 

Sjal som huvudduk och modeplagg

Att vira en kvalitetsmässig och vacker sjal om huvudet är något som många muslimer gör till vardags. Det är ett mycket praktiskt plagg eftersom det är elegant och moderiktigt samtidigt som det värmer huvudet och är täckande. Väljer du mönstrade sjalar kan du uttrycka din personliga stil än mer. Och varför inte gå steget längre och ta på dig en hatt ovanpå sjalen för extra uppmärksamhet och trendmedvetenhet? Utforska ditt eget underbara du!

 

TIPS! Du som gärna vill täcka axlar, hals och huvud ordentligt bör skaffa en riktigt stor och kvadratisk sjal, gärna med fransar. Vips har du två accessoarer i en och kan prova olika sätt att vira den på.

 

Mönstrade sjalar

På HijabFactory kan du shoppa hem mönstrade sjalar i olika design och färgnyanser. Perfekt om du vill kombinera din outfit med en passande accessoar. Prova lila, gröna, röda och blå sjalar med prickar, djurmotiv och meleringar som är tilltalande under hösten och vintern – eller bär ljusare och färgsprakande sjalar med spets, paljetter, pärlor och ränder lagom till vår och sommar att svepa in dig i. Motivera dig med en sjal med vackra motiv!

 

Enfärgade sjalar

Ibland vill man hålla det så enkelt och stilrent som möjligt. Då kan våra enfärgade sjalar hamna på topplistan. Välj och vraka bland färger som svart, vitt, gult, rosa, khaki, aprikos eller kornblått. En intressant kombo för dig som kanske ofta klär dig i mörka outfits i övrigt eller som inte vill sticka ut från mängden lika intensivt. 

 

Som komboplagg

På HijabFactory kan du även hitta sjalar som utgör kombinationer, såsom turbaner och sjal eller hijab och sjal. Ofta kan detta vara bra rent funktionellt och kulturmässigt eftersom det håller håret ordentligt på plats utan att blotta det i offentlighetens rum.

 

Selektera i vår sjalkategori

Har du svårt att bestämma dig eller vill du se hela vårt urval av sjalar innan du lägger din vara i korgen? Scrolla bland våra många kategorier för att sortera bland färger, pris och varumärke med mera. Välj det material som passar dig bäst. Sjalarna kommer i bomull, pashmina, viskos, chiffong och mjuk jersey. Du kan även välja den form på sjalen du letar efter. Och du! Glöm inte att kolla in resten av vårt stora sortiment av kläder för att boosta din stil till max.

 

Handla smart på HijabFactory. Det stora urvalet av sjalar gör att du alltid hittar något som passar. Leveransen är snabb på 1-2 arbetsdagar och returen enkel. Låt HijabFactory bli det självklara valet när du handlar muslimskt mode!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen