Enkla returer   Betal med Klarna   Fasta låga priser

1-3 dagars leverans

inom Sverige med Postnord.

Abaya

Abaya

Både muslimska och icke muslimska kvinnor kan bära en abaya när de vistas i ett muslimskt land eller vill hedra islam. Och visst är abayan även ett moderiktigt plagg som gör sig snygg med andra tillhörande kläder? På HijabFactory kan du hitta enklare och mer detaljrika abayas, enfärgade & mönstrade eller med broderier och påsydda stenar som ger ett mer estetiskt intryck. Vi har även modeller i sportigt utförande. Ha kul när du shoppar din abaya hos oss! 

 

Abayans betydelse

En abaya är ett ypperligt plagg för olika tillfällen. Den bärs främst i arabiska länder och kan vara mer eller mindre täckande. I Förenade Arabemiraten tillhör den till och med nationaldräkten. Den lämpar sig huvudsakligen för offentliga miljöer och sammanhang men eftersom den finns i så många utföranden så har den även blivit ett modestatement i den muslimska världen. Förr i tiden ägde kvinnor i stort sett en enda abaya. Den tiden är slut! Nu kan du botanisera bland massvis av snygga och prisvärda abayas och gardera din garderob. 

 

Hos HijabFactory har vi modeller för livets många tillfällen och för kvinnor i alla åldrar och olika muslimska kulturer. Vilken abaya faller du för?

 

För alla livsstilar – vilken är du?

Har du en aktiv livsstil eller burkar du ta det lite lugnare om dagarna? Vi har abayas för alla modestilar och levnadssätt. Köp den som känns rätt för dig eller varva för livets alla impulser.

 

  • Rakare snitt för den aktiva kvinnan. Vill du känna dig lite mer fri i din abaya kan du satsa på en rakare skärning som inte markerar midjan lika mycket. Detta kan även vara praktiskt om du bär andra plagg inunder. Ett bra val för dig som vill vara extra rörlig under dagen.
  • Figursytt snitt för bröllop. Vill du bära din abaya mer som en klänning kan du shoppa figursydda modeller som dras åt i midjan med dragsko eller har ett insytt snitt. Detta ger ett feminint intryck som får dig att känna dig självsäker och trendig. Smart val för fest och när du vill känna dig lite speciell. Bär gärna med högklackade pumps som pricken över i:et.
  • Mönster och broderier för den fantasifulla och uttrycksfulla karaktären. En designad och prydd abaya är till för dig som vill ha det där lilla extra. Våga vara dig själv till 100% och visa hur häftigt det muslimska modet kan vara!

 

Rätt material och rätt storlek hos HijabFactory

HijabFactorys många abayas kommer i olika storlekar och variationer. Oavsett vilken längd eller storlek du har kan du hitta något till din personliga stil och uttrycka dig på det sätt du önskar. Titta igenom senast inkommet, bästsäljare eller outletsektionen för specialpriser och köp din abaya redan idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen